Torneig Santa Tecla 2021

By
Updated: setembre 15, 2021

Torna el Torneig de Bàsquet Sènior Femení que s’organitza cada any per les festes de Santa Tecla. Participen les categories infantil, cadet i júnior, i venen equips de dintre i fora de la província a competir. Aquest és l’horari amb tots els partits que s’hi jugaran. Destaquem el matx que té el nostre Sènior a les 13:00 dissabte, contra el Bàsquet Samà Vilanova que juga a Primera Catalana. El Torneig es podrà seguir a través dels dos canals de Twitch del Club tgnbasquet i tgnbasquet2

HORARI TORNEIG SANTA TECLA 2021

Per complir els protocols covid el TGN Bàsquet ha ideat una sèrie de mesures que caldrà seguir en tot moment per tal de garantir una jornada esportiva segura.

  • Com sempre és obligatori l’ús de mascareta en tot moment dins les instal·lacions i la desinfecció de mans a l’entrada amb gel hidroalcohòlic.
  • En relació amb l’aforament el nombre màxim de persones a les grades serà de 80 persones. Això vol dir que en els partits a pista partida hi ha d’haver 40 persones per pista, és a dir 20 persones per equip. Per tant els de pista completa seran més accessibles.
  • Tota la gent que vulgui veure les competicions haurà de registrar-se a l’entrada de les instal·lacions (nom, cognom, número de telèfon).
  • En finalitzar cada matx TOTHOM haurà d’abandonar les grades per la mateixa porta per on ha entrat per tal de donar pas a tota aquella gent que espera per veure el següent partit.
  • L’última restricció que es veu obligat a posar el Club és la del tancament dels WC pel públic. Només els jugadors i jugadores podran fer ús exclusiu dels lavabos exteriors.

Per a no perdre-us res i mantenir-vos actualitzats seguiu-nos a les nostres xarxes socials: Instagram (@tgnbasquet) i Twitter (@TGNBasquet)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *