Triomf còmode i moltes coses a millorar

By
Updated: octubre 12, 2013

 

Les noies de l’Infantil A es van presentar a la pista de l’Altafulla amb l’única baixa de la jugadora Maria Velasco. El partit en principi no havia de tenir cap complicació i l’equip va seguir el seu objectiu de la temporada. Treballar i millorar dia a dia independentment del nivell del rival.
El partit va començar amb uns 10 minuts prou bons, les jugadores defensaven i creaven opcions d’atac molt clares. Ràpidament es va arribar al resultat de 2 a 20.
Tot i això, i dels bons primers minuts de joc, l’equip va tornar a caure en l’acomodament del joc. Fet que durant tot el partit es va haver d’anar controlant.
Es va treballar diferents aspectes i donar llibertat al joc individual, es van veure detalls molt bons, sobretot de la petita de l’equip, Cristina Hernandez.
La setmana vinent l’equip té un partit més dur i que ens servirà per valorar el treball i esforç. Serà dissabte 19 oct a les 16:45h al nostre pavelló contra Salle-Ploms.
 
ALTAFULLA         25
TGN BÀSQUET     66
ALTAFULLA: Valero (1), Altes (9), Cid (-), Sellares (8), Puig (-) -cinc inicial- Guerrera (1), Garcia (1), Domence (4) i Orio (1).Tirs lliures: 15/32. Faltes: 15 faltes , eliminada Sellares. Triples: cap
TGN BÀSQUET: Abellán (10), Marsal (6), Hernández (4), Sánchez (2), Piñol (8) -cinc inicial- Sabaté (4), Franco (4), Salado (8), Lapieza (12), Val (4), Guardia (4).  Tirs lliures : 7/12. Faltes: 29 faltes, eliminada Piñol. Triples: cap
 PARCIALS: (2-20) (5-14) (7-14) (11-18)
ÀRBITRE: Borrego.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *