Trobada d’Escoles: la diversió és l’argument principal

By
Updated: maig 20, 2018

Les pistes de l’escola Vedruna Sagrat Cor va ser l’escenari ahir dissabte de la segona Trobada d’Escoles organitzada pel TGN Bàsquet aquesta temporada. El club lila va decidir fer-ne dues per tal d’acollir més ecoles en aquest tipus de cites basquetbolístiques i perquè els més petits, de P4 i P5, que no tenen competició durant el curs, puguin viure l’experiència sobre què significa jugar un partit.

«Per als de P4 i P5 és molt més emocionant jugar un partit així que només entrenar. Ja feia uns dies que ens preguntaven sobre els partits i notaves que estaven desitjant que arribés dissabte per poder jugar», diu Anna Berasategui, màxima responsable de la Trobada d’Escoles.

Els partits van començar a dos quarts de deu del matí i es van allargar fins a gairebé les dues de la tarda. «És evident que pels nens i nenes és molt millor jugar contra altres equips que no només entrenar i enfrontar-se a cons en els entrenaments. Ha estat una jornada magnífica, amb molt de sol i calor també, però on tots ens ho hem passat molt bé», afirma Berasategui.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *