Un nou col·laborador per al TGN Bàsquet: Farmàcia Rovira

By
Updated: agost 6, 2018

El TGN Bàsquet acaba de sumar un nou col·laborador al seu projecte. Es tracta de Farmàcia Rovira, que es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, tot just davant de la porta d’entrada al pavelló del Sagrat Cor. Amb aquesta incorporació, el club lila reforça la seva presència a la ciutat, però especialment a la seva àrea d’influència perquè han estat ja diversos negocis i empreses qui s’han adherit al projecte del TGN Bàsquet.

«Ens agrada formar part del teixit associatiu del nostre entorn. A més, el TGN Bàsquet es tracta d’un club esportiu i volem que ens vegin [des del TGN Bàsquet] com un centre sanitari pròxim», diu Albert Rovira, titular de la farmàcia, que afegeix que els professionals de la salut del club, com el fisioterapeuta, podran buscar assessorament pel que fa a materials i nous productes pel seu dia a dia: «Treballem molt amb professionals i podem aportar el nostre assessorament i el coneixement de nous productes per a la prevenció i la ràpida recuperació de les lesions».

A banda dels esportistes, la massa social del club també es beneficiarà de l’acord amb Farmàcia Rovira perquè, tots aquells que presentin el carnet de soci del TGN Bàsquet gaudiran d’un descompte del 5% en tots els productes de parafarmàcia (els que no són medicaments). «Som una farmàcia dinàmica, on ens agrada tenir una filosofia preventiva pel que fa a la salut i crec que l’acord amb el TGN Bàsquet és molt positiu per les dues parts», diu Rovira.

Per la seva banda, Raül Bonet, director esportiu del club, va mostrar-se molt satisfet per un acord que permet enfortir encara més els fonaments de l’entitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *