Un total de 18 jugadors del TGN Bàsquet convocats en la IV Trobada Territorial de preinfantils de Tarragona

By
Updated: novembre 21, 2019

El TGN Bàsquet gaudirà d’una representació molt nombrosa en la IV Trobada Territorial de jugadors i jugadores preinfantils de la demarcació de Tarragona que es farà el pròxim 1 de desembre al pavelló del col·legi Pare Manyanet de Reus. Així, un total de 18 jugadors de l’entitat lila han estat triats en aquest programa de seguiment de preinfantils de la representació territorial de la Federació Catalana de Bàsquet a Tarragona que reuneix els millors basquetbolistes de la demarcació d’aquesta categoria.

En categoria femenina, les jugadores del TGN Bàsquet que han estat convocades són: Júlia Álvaro, Ivet Amela, Raquel Monzón, Laia Rubio, Silvia Sánchez, Paula Corbacho, Lidia Iglesias, Alba Galán, Gemma Blesa i África Sanjuán. En categoria masculina, els seleccionats són: Jordi Roset, Albert Cort, Adrià Medina, Pau Arévalo, Pau Vidaller, José Cruz, Marcel Plans i Marc Macià.

Aquest programa de seguiment permet els tècnics federatius fer un control exhaustiu de l’evolució dels diferents jugadors en vista a possibles convocatòries posteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.