Una cinquantena de jugadors alevins s’entrenen a les ordres dels entrenadors el TGN Bàsquet en la tercera sessió de tecnificació

By
Updated: febrer 26, 2018

Gairebé una cinquantena de jugadors i jugadores en edat alevina es van reunir ahir al matí al pavelló del Sagrat Cor per formar part de la tercera sessió de tecnificació de la temporada del TGN Bàsquet. Concretament hi va haver 49 joves basquetbolistes que es van distribuir en 6 estacions (o zones) en què es van ensenyar i practicar diferents exercicis del joc.

«En aquesta ocasió hem treballat les sortides i arrencades. Realment estem molt satisfets perquè, com acostuma a passar de fa molt de temps, hi ha una gran resposta dels jugadors. Així, cal esmentar que cada vegada tenim més nois i noies de fora del club [les tecnificacions estan obertes a tothom i són gratuïtes] que, a més, ens pregunten quan serà la pròxima sessió. Aquest és el millor senyal perquè vol dir que les famílies confien en la feina que fem», diu Pau Robert, responsable de la tecnificació d’alevins del TGN Bàsquet.

El gran número de jugadors reunits va fer que s’habilités una estació a una de les pistes exteriors, fora del pavelló, per tal d’evitar la massificació dins el poliesportiu. «Busquem treballar de la manera més còmoda i sempre tenim un parell d’entrenadors mínim a cada exercici», diu Robert.

La tercera sessió de tecnificació va començar a les 11.30 del matí i va acabar a les 13.30 h. En el tram final es va fer una competició 3×3 en què els joves basquetbolistes havien de posar en pràctica allò que havien après aquell matí.

La pròxima sessió serà el dia 22 d’abril.

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE LA 3A SESSIÓ DE TECNIFICACIÓ D’ALEVINS

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *