L’infantil masculí C fa el millor joc del curs en la primera meitat i guanya el Monblanc

By
Updated: octubre 28, 2013

El TGN Bàsquet va vèncer amb claredat el Montblanc en un matx que va tenir dues cares ben diferenciades. Així, en la primera meitat, l’equip tarragoní va dominar completament el partit, fent, possiblement, el millor joc de la temporada. El TGN Bàsquet va fer una gran defensa, molt intensa, que li va permetre recuperar un fotimer de pilotes i així poder anotar amb facilitat al contraatac. En atac estàtic, a més, els locals van jugar molt bé, trobant sempre la millor opció de tir (50-21 al descans).

El panorama va canviar durant la segona meitat. El Montblanc va sortir més agressiu, augmentant el nivell defensiu que fins aleshores havia mostrat i va aprofitar la major alçada d’un dels seus pivots per trobar el camí a la cistella. Els centímetres visitants també es van notar en defensa intimidant els jugadors del TGN Bàsquet. Tot això va provocar un cert desconcert en els locals que van perdre la clarividència en atac. El resultat es va ajustar tot i que la victòria no va perillar en cap moment.

 

 

TGN Bàsquet “C”        81        CB Montblanc        52

TGN Bàsquet “C”:  Llanos (16), Tabuyo (20), López (3), Kohan (8), Rodríguez (5) – cinc inicial-, i Sarroca (1), Josa (5), Areste (5), Riquelme (7), Berasategui (2) i Afan (10). 9/27 Tirs Lliures, 25 Faltes personals (sense eliminats).

CB Montblanc  – Clota (4), Chmielewski (6), Beltrán (1), Masalias (6), Mendaro (-) – cinc inicial – Masalias (18), Robert (2), Molne (2) i Lleixà (9).  16/33 Tirs Lliures. 24 Faltes Personal (1 eliminat Chmielewski (Min 36’).

Àrbitre – Olivé.

Parcials – 23-11, 27-10, 14-18 i 17-13.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *