Arriba la quarta sessió de tecnificació d’alevins del curs

By
Updated: març 23, 2017

Aquest diumenge serà un dia atapeït al TGN Bàsquet. El club lila serà la seu del Torneig de seleccions territorials a la tarda, el sènior femení juga a Tordera un partit clau per a la permanència (17.15 h) i abans, al matí, s’haurà fet la quarta entrega de les tecnificacions d’alevins de la temporada.

En un treball constant i infatigable per part de l’entitat en favor de la promoció del bàsquet base, els tècnics del TGN Bàsquet tornaran a tutelar la progressió tècnica dels alevins que, com les altres tres cites anteriors, no estarà adreçada solament als jugadors del club, sinó també a la resta de joves basquetbolistes de la demarcació que hi vulguin participar.

Aquest diumenge es treballarà la lectura de situacions ofensives i la presa de decisions. «Estem molt contents que vinguin molts nens els diumenges a les tecnificacions, però hem de valorar sobretot amb quina actitud hi vénen. No es tracta de portar com més jugadors i jugadores millor, sinó que ells i elles entenguin l’objectiu d’aquestes sessions i s’esforcin al màxim en cada acció com si fos una jornada normal», diu Pau Robert, responsable de la tecnificació d’alevins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *