El cadet femení 03 A millora ostensiblement en la segona meitat i guanya el Viladecans (51-56)

Updated: novembre 8, 2017

El cadet femení 03 va anar de menys a més contra el Viladecans per acabar aconseguint una important victòria. L’equip que entrena Albert del Rey va començar molt malament, anontant només 4 punts en el primer període. Tot i que la defensa va millorar en el segon, l’anotació continuava sent molt baixa. Amb tot, el descans va suposar un punt d’inflexió. Les liles van estar molt més inspirades ofensivament (11-20 en el tercer quart) i van ser capaces, a més, de sobreposar-se dues vegades a la reacció local en l’últim quart i poder, d’aquesta manera, endur-se la victòria.

VILADECANS   51

TGN BÀSQUET   56

BF VILADECANS: Estapé 7, Hernandez 3, Platero 13, Moreno 15 i Talamino 11 -cinc inicial- Alonso 2, Flores, Conesa, López, Arcos. Tirs lliures 6/12. Faltes 25, eliminada Hernández minut 39. Triples 3: Estapé, Hernández i Talamino.

TGN BÀSQUET:  Silva 2, Garcia, Jaria 17, González 11, Sellares 3-cinc inicial-  Vidaller 2, Ral, Molina 2, Crespo i Llanos 19. Tirs lliures 11/26. Faltes 15, eliminada Jaria minut 40. Triples 3: Jaria 2 i Llanos.

Parcials: 15-4, 6-11, 11-20 i 19-21.

Àrbitres: Garcia i Jauirre.