El cadet femení 04 A se sobreposa a la fatiga, demostra força mental i supera el CB Mollet (48-49)

Updated: març 12, 2019

El cadet femení 04 A va guanar el CB Mollet en el que suposava el segon partit en dos dies. El conjunt que entrena Albert del Rey  va començar molt bé però la bona defensa local va igualar el matx al descans (22-22). Amb el pas dels minuts el TGN Bàsquet va pagar el cansament acumulat i el triomf perillava seriosament. Va ser el moment en què les noies tarragonines van demostrar de quina pasta estan fetes. Quan faltava 1 minut i 45 segons, les visitants perdien per tres punts de diferència. Del Rey va demanar un temps mort que va ser clau pel triomf perquè el CB Mollet ja no va poder anotar més mentre que les liles sí ho van fer en jugada assajada després del temps visitant i amb dos tirs lliures posteriors.

CB MOLLET   48

TGN BÀSQUET   49

CB MOLLET: Vilardell (13), Vila (4), Camps, Olivé, Jiménez (8) -cinc inicial- Costa, Masip, Montserrat, Pascual (3), Acosta (7), Arévalo (13). Tirs lliures: 4/17. Triples 2: Olivé i Arevalo. Faltes: 23, eliminada minut 40 Vila.

TGN BÀSQUET: Moreno (2), Jiménez (5), Ciurana (1), Fernández (7), Martínez (4)- Cabre (4), Toldra (3), Adserias (8), Barrero (9), Farell (4). Tirs lliures: 15/32. Triples 2: Fernández i Jiménez. Faltes 18.

Parcials: 7-12, 15-9, 11-13 i 15-14.

Àrbitres: Torres i Serra