El cadet femení 04 B fa un bon partit però no pot amb el líder l’AB Salle Tarragona (58-76)

Updated: novembre 20, 2018

L’equip cadet femení 04 B va fer un dels millors partits de la temporada però  va perdre contra el líder, l’AB Salle Tarragona. El conjunt lila va defensar bé —una primera línia molt agressiva—, va tancar el rebot defensiu i va atacar l’ofensiu. Amb aquest panorama, el partit estava igualat (32-31 al descans). A falta de deu minut pel final del matx el resultat era de 49-49 però aleshores la Salle va treure el millor d’ell mateix gràcies a la qualitat de Roig i la pivot Martinello, que van ajudar el seu equip a marcar un parcial de 8-27 i endur-se el triomf.