El cadet femení 04 B trenca el partit en el segon quart i venç el Bàsquet Baix Gaià (42-60)

Updated: desembre 4, 2018

L’equip femení 04 B va derrotar el Bàsquet Baix Gaià en un partit que les visitants van saber jugar de forma molt intel·ligent. La clau del triomf cal trobar-la en la solidesa del rebot defensiu del TGN Bàsquet que li va permetre sortir al contraatac. Aquesta velocitat en transició va permetre marcar un parcial de 5-20 en el segon quart que va ser definitiu pel triomf. El plantejament tàctic de les locals, defensant en alternatives (zona i individual), va obligar a la màxima concentració de les tarragonines que, finalment, es van endur el triomf.