El cadet femení 05 A millora en defensa després del descans i derrota el Joventut de Badalona (54-51)

Updated: novembre 19, 2019

L’equip cadet femení 05 A va derrotar el Joventut de Badalona en un partit amb dues cares. En la primera meitat el TGN Bàsquet va patir molt sota el cèrcol contra un rival amb jugadores de molta envergadura. Les pivots lila es van carregar de faltes personals molt de pressa i això va permetre un cert domini visitant. Amb tot, el descans va ser balsàmic perquè les jugadores que entrena David Artero van tornar a la pista més concentrades, més intenses i més agressives en defensa. El partit va canviar. La defensa local deixava sense idees la Penya que veia com esgotava els segons de la possessió sense tirar a cistella. El canvi forjat al descans va ser clau per a la victòria.