El cadet femení B, campió territorial B1 en vèncer el Morell a la final (46-59)

Updated: maig 19, 2014

El cadet femení B del TGN Bàsquet és el nou campió territorial en categoria B1 després de vèncer en la final el conjunt amfitrió, el Morell. Les noies que entrena Jordi Crespo van fer un autèntic partidàs contra un rival a qui no havien pogut guanyar en cap dels dos partits que els havia enfrontat aquesta temporada. Així, la concentració però, sobretot, la gran defensa durant tot el matx, va permetre les jugadores del TGN Bàsquet, dur la iniciativa durant molts minuts.

Els dos equips van pagar els nervis propis de la cita en els primers compassos del matx. Amb tot, el TGN Bàsquet va agafar les regnes gràcies a una bona defensa de les línies de passada  i sortir en ràpides transicions ofensives. El Morell va respondre amb una defensa pressionant a tota la pista que, però, no el va afavorir. El TGN Bàsquet va superar molt bé aquest dispositiu defensiu i les locals van cometre moltes faltes personals. Amb tot, el Morell no va llençar la tovallola i va marcar un parcial de sortida de 13-o que va capgirar el resultat. Les visitants, amb una gran maduresa, van respondre amb un altre parcial, de 1-10, que deixava el matx obert.

El gran final de segon període va donar ales al TGN Bàsquet que va imposar el seu joc i va marcar un altre parcial positiu de 8-18. Les visitants entraven als últims 10 minuts amb un bon avantatge (31-41) i, tot i que el Morell va intentar remuntar, el conjunt de Crespo no ho va permetre i va proclamar-se campió de la categoria.