El cadet masculí 04 A no està encertat en el tram final del partit i perd contra el CB Sant Josep (83-49)

Updated: març 3, 2020

L’equip cadet masculí 04 A va perdre contra el CB Sant Josep en un partit on el marcador mostra una diferència més gran de la que hi va haver realment. El conjunt que entrena Manuel Rubio va patir la bona sortida local que va obrir forat gràcies als contraatacs i els triples. Amb tot, els tarragonins van reaccionar. En el segon quart va succeïr el mateix i els badalonins van obrir una diferència de 15 punts abans del descans però l’empenta lila va deixar l’electrònica  en 39-33 a la mitja part.

A la represa, però, el TGN Bàsquet va notar negativament l’alt ritme de joc del partit i va perdre massa pilotes. L’encert també va desaparèixer a partir del minut 25 i els locals ho van aprofitar per sentenciar.