El júnior masculí es concentra i venç un rival directe, el Vendrell (56-72)

Updated: març 17, 2014

El júnior masculí del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt important contra un rival directe, el Vendrell, que referma el bon estat de forma del conjunt lila. Així, els nois entrenats per Javier Vinader ja sumen onze triomfs consecutius i es consoliden a la part alta de la classificació. La victòria es va fonamentar en l’alt grau de concentració dels visitants, que van fer un molt bon percentatge en la línia de tirs lliures (18/29). Així, el partit va estar dominat a l’inici pels locals gràcies a l’encert de Luna (7 punts) però el TGN Bàsquet va millorar la defensa individual en el segon període i, de la mà de Martí i Ferré en atac (10 i 9 punts respectivament) van capgirar el  resultat (33-34 al descans). En el tercer període, Montané va agafar el relleu ofensiu (7 punts en aquest període) i la defensa sobre els locals, en especial Luna, va tallar  l’aixeta anotadora del Vendrell. En el quart període, els locals es van situar a només 1 punt (47-48) però un parcial de 0-9 i, posteriorment, 7 punts seguits d’Artero i un parell de contraatacs, van sentenciar.

AB El Vendrell Taronja / 56 TGN Bàsquet 72

AB El Vendrell Taronja: Valdes (10), Rius (7), Fan (2), Martos (6) i Luna (13) – cinc inicial – Trouve (2), Alcon (10), Villarejo (6), Pinar . 3 triples (Valdes, Alcon i Luna). 13/38 en tirs lliures. 23 faltes.

TGN BÀSQUET: Martí (17), Gutierrez, Artero (7), Montané (18) i Puerto (4) – cinc inicial – Ferré (20), Tortajada, Rofes (3), López i Martín (3). 4 triples (2 Martí, Martín i Artero). 18/29 en tirs lliures. 32 faltes. Expulsado Montané min 39.

Parciales: 16-12 / 17-22 / 9-12 / 14-26

Árbitro: Vertiz, R.