El júnior masculí fa uns vint minuts molt complets i derrota el Salou (71-43)

Updated: febrer 23, 2015

El conjunt júnior masculí del TGN Bàsquet va vèncer el Salou després de fer 20 minuts de joc magnífics en tots els aspectes. L’equip que entrena Jordi Crespo va sortir fred i va permetre que el seu rival li plantés cara en el primer període (13-13). En el segon quart, però, el TGN Bàsquet va mostrar la seva millor versió ofensiva (27 punts) que va tenir continuïtat en el tercer quart en l’apartat defensiu (deixant al seu rival en només 4 punts). Amb el partit sentenciat (54-28), la relaxació va aparèixer però la victòria no va córrer perill.

TGN BÀSQUET   71

CB SALOU    43

TGN BÀSQUET A: Granell (3), Navarro (9), Gutiérrez (13), Guart (4) i Renard (6) -cinc

inicial- Hurtado (11), Guirao (4), Rofes (5), Cano (6) i Claramunt (10). Triples 4: 2

Claramunt i 1 Hurtado i Cano. 7/14 tirs lliures. 20 Faltes. Cap eliminat

CB SALOU: Garcia (11), Robles (12), Gracia (4), Casas (7) i Ballesteros -cinc inicial- Arina

(5), Louhmare, Carrera (2) i Munteanu (2). 9/21 tirs lliures. 16 Faltes. Cap eliminat.

Parcials: 13-13 27-11 (40-24), 14-4 i 17-15.

Àrbitres: Torrecillas.

Victòria del júnior masculí en un bon partit coral.