El preinfantil femení A no pot amb l’agressivitat defensiva del CB Mollet (54-44)

Updated: novembre 20, 2018

El preinfantil femení A va perdre contra el CB Mollet en un partit marcat per l’agressivitat defensiva de les locals. El CB Mollet va jugar al límit del reglament però només va ser castigat amb 12 faltes personals. Així, les locals van manar en el marcador en els vint primers minuts (33-22) fins que el TGN Bàsquet va reaccionar a còpia d’una bona defensa i, amb un parcial de 8-18 igualava el matx. Malgrat tot, les locals van anotar només entrar en els 10 últims minuts en contraatac i això va obrir una petita escletxa que va ser insalvable.