El preinfantil masculí no pot aturar el visitant Lorenzo i cau contra la Salle Ploms (42-53)

Updated: març 14, 2017

El preinfantil masculí va perdre contra la Salle Ploms en un partit en què els locals no van començar bé. El desencert de l’equip lila a l’inici va provocar que els nois que entrena Marina Romeu haguessin d’anar a remolc durant tot el matx. Malgrat recuperar terreny abans del descans (26-28), la derrota seria una quimera per culpa del visitant Lorenzo. Aquest jugador, molt poderós físicament, es va imposar clarament i va fer 12 punts en 6 minuts (per un total de 24 punts finals) i això va ensorrar les possibilitats de victòria del TGN Bàsquet.