by Transposh - translation plugin for wordpress

El TGN Bàsquet fa entrega a la Fundació Síndrome d’Angelman de la recaptació de la venda de galetes artesanals

By
Updated: desembre 1, 2016

Les entrenadores Anna Berasategui i Lala López han fet entrega a José Tabuyo, membre de la Fundació Síndrome d’Angelman, de la recaptació de les galetes artesanals cuinades per membres del TGN Bàsquet. En total es van fer 600 galetes, de les quals s’han venut gairebé totes i de les que s’han aconseguit 876,90 euros per aquesta fundació. «Estem molt contents i molt agraïts al TGN Bàsquet. La iniciativa de fer les galetes va ser molt bonica i va ser tot un detall que pensessin en nosaltres», diu Tabuyo, pare d’un noi amb aquesta síndrome i també d’un altre que és jugador del club.

Les galetes es van posar a la venda el dia de la presentació oficial dels equips del club (5 de novembre) i la fundació Síndrome d’Angelman també va aprofitar aquesta data per situar un stand amb informació sobre la malaltia i recollida de telèfons mòbils vells.

Un Comentari

  1. Loli Tovar Aznar

    desembre 4, 2016 a 14:20

    Una iniciativa la de fer les galetes per aquesta fundació molt bonica. Un aplaudiment grandíssim per aquestes noies que han aprofitat el seu temps lliure per cuinar aquestes galetes. Moltíssimes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *