El Torneig de Santa Tecla mostra un gran nivell de joc la setmana prèvia a la competició

By
Updated: setembre 19, 2018

El pavelló del Sagrat Cor acostuma a ser un escenari que acull bon bàsquet. En campionats com el del cap de setmana passat, aquesta qualitat en el joc es multiplica i serveix per als equips del club lila com pels forans que venen convidats per competir, com un bon aparador per mostrar les seves habilitats una setmana abans de la competició.

Els equips de cistella gran comencen, en la seva major part, la lliga i el Torneig de Santa Tecla és, per tant, una bona pedra de toc per avaluar el seu estat de forma. És per això que el campionat que organitza el TGN Bàsquet és tan valuós. El torneig no té una finalitat classificatòria, és això, un test per als diferents equips en el final de la pretemporada. Tothom juga al màxim perquè hi ha fam de competició i això fa que els partits siguin molt atractius, tot veient tant pròxim l’inici de la lliga.

Així, van ser 15 partits en les categories infantil, cadet i júnior. El torneig va finalitzar amb el partit del sènior femení de Copa Catalunya Femenina contra el Sant Adrià. Va ser un colofó fantàstic a un gran campionat.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *