La Federació Catalana decideix que el partit suspès entre el sènior femení i el Joventut Les Corts s’haurà de jugar

By
Updated: Octubre 25, 2018

El partit entre el sènior femení del TGN Bàsquet i el Joventut Les Corts, corresponent a la cinquena jornada de Copa Catalunya Femenina, es jugarà en una data encara per determinar. El matx, que s’havia de disputar el 14 d’octubre, es va suspendre després que el Joventut Les Corts decidís no presentar-se al partit al·legant la previsió de fortes pluges arreu del país per aquell dia, especialment a la tarda i a la nit.

Els àrbitres van fer-ho constar a l’acta i el matx va ser declarat oficialment suspès. El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Bàsquet ha resolt que el matx s’ha de jugar atenent les al·legacions del Joventut Les Corts, que explicava que la decisió s’havia pres arran de l’activació del pla INUNCAT.

Ara s’haurà de concretar una data perquè el partit es jugui. Actualment, el TGN Bàsquet ocupa la 13a posició amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes, mentre que el Joventut Les Corts és últim amb 1 triomf i 4 desfetes. Els dos, evidentment, amb un partit menys.

Aquest cap de setmana el TGN Bàsquet juga a la pista del CB Roser (4t classificat, 4 i 2) el dissabte a les 17.30 h, mentre que el Joventut Les Corts s’enfrontarà al Platges de Mataró (6è, 3 i 3).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *