L’infantil femení A fa una gran segona meitat i derrota el Platges de Mataró (48-71)

Updated: abril 17, 2018

L’infantil femení A del TGN Bàsquet va sumar la segona victòria de la tercera fase després de guanyar el Platges de Mataró a domicili. Tot i el marcador, el partit no va ser gens fàcil. Les locals van sortir molt fortes a la pista i al minut 14 ja guanyaven 29-13.  Amb tot, les tarragonines van remuntar a còpia de defensa i contraatac i el marcador mostrava un 34-32 al descans.

A la segona meitat, el ritme del TGN Bàsquet va ser imparable per les locals i les diferències van anar augmentant.