L’infantil femení A no sap administrar l’avantatge en els minuts finals i perd contra el Sant Nicolau (48-49)

Updated: gener 24, 2017

L’infantil femení A va perdre en els últims segons contra el Sant Nicolau un partit que tenia mig guanyat. El conjunt que entrena Albert del Rey va començar molt nerviós i per sota en el resultat però poc a poc va anar guanyant confiança i després del descans va fer els millors minuts de la temporada, dominant situacions d’un contra un en defensa, tancant el rebot i sortint ràpidament al contraatac. El Sant Nicolau, però, va evitar cedir massa terreny tot i que en l’últim quart les locals van gaudir de fins a 8 punts d’avantatge. L’experiència competitiva visitant va ser clau, doncs van remuntar i guanyar amb una cistella a 3 segons del final.

TGN BÀSQUET    48

SANT NICOLAU    49

TGN BÀSQUET: Silva 1, Ral 3, Jaria 4, Gonzalez 8, Sellares 2 -cinc inicial- Vidaller 6, garcia 8, Judal 2, Molina, Llanos 14. Triples 1: Llanos. Tirs lliures 9/28. Faltes 20, eliminada Jaria minut 37
C.E.SANT NICOLAU: Serracanta 7, Merino, Lorente 4, Argelaguel 12, Costa 12 -cinc inicial- Arroyo, Trens 8, Pérez 6, Gassó. Triples 1: Serracanta. Tirs lliures 10/18. Faltes 24, eliminada Argelaguel minut 37.
Parcials: 8/14- 17/12- 13/8- 10/15
Àrbitres: Rodriguez i Segovia.