L’infantil femení A remunta 8 punts en els tres minuts finals i guanya el Lima-Horta (57-54)

Updated: març 14, 2017

L’infantil femení A del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria de molt prestigi després de derrotar el tercer classificat de la lliga, el Lima-Horta Bàsquet. El conjunt que entrena Albert del Rey va fer alguns dels millors minuts de la temporada, especialment en el segon període, quan va exhibir un ventall de recursos ofensius que el van permetre marcar un parcial de 18-12 i arribar al descans amb un resultat de 33-25. Amb tot, les visitants, un molt bon equip, es van refer a la represa i, amb un parcial de 4-22 semblava que decantaven el partit cap al seu bàndol. Però no. Les lila van creure en el triomf, van tornar a defensar fort, van ser agressives en atac i van remuntar 8 punts en els últims tres minuts i, gràcies a un triple gairebé sobre la botzina, van sumar un triomf molt valuós.