L’infantil femení C fa el pitjor partit de la temporada i perd contra el CB Altafulla (26-28)

Updated: novembre 14, 2017

L’infantil femení C va encaixar una derrota dolorosa contra el CB Altafulla. Les noies que entrena Jordi Crespo van estar lluny del seu millor nivell i ho van pagar amb una desfeta que va gestar-se en els últims deu minuts. Així, durant gran part del partit, el TGN Bàsquet va poder dur la iniciativa, tot i que el seu joc no era bo. Al final es va produir l’enfonsament. El CB Altafulla va marcar un parcial de 5-15 en deu minuts davant la inoperància defensa local i es va endur el matx.