L’infantil masculí B paga la seva mala primera meitat i perd contra el Pare Manyanet (30-50)

Updated: novembre 22, 2017

L’equip infantil masculí B va perdre contra el Pare Manyanet en un partit que es va decidir pel bàndol visitant en la primera meitat. Els nervis i la falta de defensa dels locals van propiciar que el seu rival obrís una diferència que va resultar posteriorment inabastable. Així, després dels 10 primers minuts el resultat era de 2-15, i al descans 7-25. Tot i la millora en la segona meitat, especialment en la defensa, la diferència era massa gran i el Pare Manyanet va saber administrar l’avantatge.