Un professor del Sagrat Cor regala un entrenament amb el Tarragona Fem Bàsquet a una alumna

By
Updated: febrer 2, 2017

És d’aquelles històries que et fan creure en les persones. En aquells professionals que van més enllà de les seves obligacions, del seu horari laboral, que creuen que l’educació és molt més que impartir una sèrie de coneixements. El professor de l’escola Vedruna Sagrat Cor Gopal Rovira va regalar un entrenament amb el Tarragona Fem Bàsquet a una de les seves alumnes, Lucía Sánchez. No ho va fer com a premi per cap bona qualificació en les hores lectives, sinó per veure un somriure a la seva cara. Rovira, va regalar un parell d’arracades a Lucía abans de les festes nadalenques amb motiu d’allò que ja s’ha convertit en una tradició i que s’anomena “l’amic invisible”. Però Lucía no les va poder fer servir, és al·lèrgica a aquests penjolls si no són d’or. «Ella és una noia molt divertida, que sempre riu i quan li vaig donar el regal em va mirar i em va dir que era al·lèrgica i que no les podria portar. Es va quedar molt trista i a mi em va saber molt greu. Aleshores vaig pensar un pla B», diu el mestre, que ensenya informàtica a sisè, la classe de Lucía.

Aleshores, Gopal Rovira ho va trobar. «Sé que li agrada molt el bàsquet i vaig contactar amb Albert [Del Rey], l’entrenador del primer equip, el conec dels Xiquets i li vaig comentar la idea: que Lucía pogués fer un entrenament amb elles i regalar-li una pilota signada per l’equip de record. Ell em va dir que sí de seguida, i ho vam posar en marxa». Ahir la idea de Rovira es va fer realitat. Lucía va arribar a l’entrenament nerviosa i tímida però una de les capitanes del conjunt lila va trencar el gel de seguida. Laura Pascual va presentar a Lucía les jugadores del primer equip d’una a una i aleshores tot va anar com una seda. Les jugadores del Tarragona Fem Bàsquet van decidir entrenar amb una pilota de minibàsquet perquè Lucía estigués més còmoda. La petita, que també juga en els equips inferiors del TGN Bàsquet —aleví femení de 6è A, entrenat per Juanka Arjona— va demostrar que s’havia espolsat els nervis de sobre un cop a la pista, demanava constantment la pilota i va anotar molts bàsquets, davant la diversió de les noies de l’equip de Copa Catalunya.

En acabar l’entrenament, Pascual va entregar una pilota de bàsquet signada per tota la plantilla. «És molt xulo que el meu professor m’hagi regalat un entrenament amb elles i una pilota, no m’ho esperava. Jo no puc portar arracades que no siguin d’or perquè em surt una al·lèrgia», va dir Lucía Sánchez, que afirma que un dia li agradaria jugar amb el primer equip del club.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *