Arriba la presentació d’equips del TGN Bàsquet: 9 de febrer, una jornada d’unió i solidaritat

By
Updated: febrer 5, 2019

La gran família lila reunida. La presentació d’equips del TGN Bàsquet és l’oportunitat perfecta i única per veure tots els conjunts del club (un total de 34 si comptem l’equip de mares, una formació mítica en la història del TGN Bàsquet), un espectacle digne de contemplar i que mostra el potencial de l’entitat, una autèntica fàbrica de formació de joves basquetbolistes i també persones. La data assenyalada serà el 9 de febrer, és a dir, aquest dissabte i, com ja és tradició al TGN Bàsquet, serà un bon moment per fer una acció solidària.

Així, la presentació començarà a les 17 h (els jugadors i entrenadors estan convocats a les 16.30 h) i fins a les 17.45 h, deixant pas a l’equip sènior que ha de disputar el matx de Copa Catalunya Femenina que jugarà contra el Grup Barna, un rival directe per a mantenir la categoria. El matx començarà a les 18.30 h i servirà per veure el bon moment de forma de les noies que entrena Juan Carlos Arjona, que sumen dues victòries seguides a domicili.

Presentació solidària

Així, tal com es va fer l’any passat, la presentació servirà per donar suport a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls mitjançant una activitat participativa. Tothom podrà aportar el seu gra de sorra en una feina titànica com és donar a conèixer la tasca d’aquesta fundació que lluita perquè la societat conegui millor una malaltia severa que, a hores d’ara, no té cura. Així, tots aquells que ho desitgin podran col·laborar elaborant dolços. «L’any passat ens vam centrar en els cocs, però enguany es poden fer tota mena de dolços, des de cocs, passant per galetes o fins i tot cupcakes», diu Montse Martí, encarregada d’aquesta activitat. Enguany, però, no es farà cap concurs sinó que es tracta de mostrar les habilitats dels participants (tothom qui ho vulgui, siguin jugadors o jugadores, entrenadors, familiars de basquetbolistes, socis del club, etc) i posar els dolços a la venda. Tot tindrà el mateix preu, 1 euro (el tros de coc, una galeta, un cupcake) i els diners recaptats aniran, íntegrament, a la Fundació Miquel Valls.

L’any passat, la venda de coc va servir per a recaptar 446,50 euros i el TGN Bàsquet va decidir afegir-hi 300 euros més. A diferència de l’edició passada, la venda no es farà només en els minuts previs i durant la presentació sinó que, a més, es podrà comprar aquests dolços al matí, de 10.30 h a 12.30 h i a la tarda, de 16.30 h a 20 h.

Els vins Ilusión+, la marca de Pau Torres (malalt d’ELA i fill de l’exdirector de l’escola Vedruna Sagrat Cor) i la seva esposa Gina tindran una parada al pavelló tal com va passar l’any passat. Torres va crear aquests vins per recaptar fons per quatre associacions: Miquel Valls (ELA), FEM (Esclerosi Múltiple), Luzón (ELA Espanya) i Noelia (nens amb atròfia muscular per dèficit del col·lagen VI). Per cada ampolla venuda un euro va a parar a alguna d’aquestes associacions. El comprador pot triar, des de la pàgina web d’Ilusión+ a quina li atorga la donació.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *