El TGN Bàsquet emetrà en directe els partits dels seus equips a través de Twitch

By
Updated: març 3, 2021

Aquest cap de setmana torna la competició al TGN Bàsquet i el club lila ha posat en marxa un dispositiu per tal d’emetre en directe els partits dels seus equips que es juguin al pavelló del Sagrat Cor. Es tracta d’un vell projecte de l’entitat, programat per aquest inici de curs, i que pels continus ajornaments de l’inici de les lligues no es farà realitat fins aquest dissabte. L’emissió dels partits dels equips del TGN Bàsquet es trobava dins del pla comunicatiu del club, però ara agafa una dimensió encara més gran si es té en compte que no es permet l’entrada de públic al pavelló, un fet que, sense aquesta eina audiovisual, impediria a qualsevol familiar o aficionat veure les evolucions dels jugadors del seu club. L’emissió dels partits suposa, per tant, un servei més del club envers els seus aficionats i els amants del bàsquet en general.

Les retransmissions es faran a través de la plataforma Twitch i es podran veure clicant a l’enllaç: https://www.twitch.tv/tgnbasquet. Twitch és una plataforma d’emissions en directe (streams) creada originalment per transmetre partides de vídeojocs, però que en l’últim any ha agafat un nou impuls, superant en popularitat a YouTube pel que fa a emissions en directe. Des del TGN Bàsquet s’ha decidit apostar per aquesta plataforma perquè ofereix més possibilitats a l’hora de crear nous projectes audiovisuals.

De moment, des del compte del TGN Bàsquet a Twitch s’emetran els partits jugats al Sagrat Cor del sènior femení i dels tres equips Preferents (Júnior femení Preferent, Cadet femení 05 A i Infantil femení Preferent). Així, aquest dissabte es farà una retransmissió, la del partit que jugarà l’Infantil femení Preferent contra el SESE (12.45 h). A mesura que altres equips del club es vagin incorporant a la competició, la voluntat del TGN Bàsquet és anar ampliant les retransmissions, sempre des del pavelló del Sagrat Cor.

A banda de les emissions per Twitch, el TGN Bàsquet publicarà al seu web la crònica del sènior femení i dels tres equips Preferents un cop acabin els respectius partits. En el cas del sènior, es farà, com sempre, un seguiment especial al seu compte de Twitter durant tot el matx. Pel que fa a la resta d’equips, un cop comencin les seves lligues, i a banda de les retransmissions que se’n puguin fer, es publicaran les cròniques dels seus partits cada dimarts, tal com s’ha fet els últims anys.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *