El TGN Bàsquet garanteix la continuïtat de tots els seus jugadors d’equips masculins dins la mateixa estructura esportiva

By
Updated: juliol 10, 2021

El TGN Bàsquet fa anys que vetlla per la vida esportiva de tots els integrants de la nostra gran família lila. Els equips masculins del TGN no són excepció i el Club certifica la seva continuïtat en totes les categories, independentment del nivell o les expectatives d’aquests.

En finalitzar l’etapa de cadet els jugadors tenen assegurada una plaça als júniors de teresianes, sempre amb tècnics, entrenadors i entrenadores de confiança. Fa ja quatre anys que el TGN té un conveni amb Teresianes, i des de 2020 que també hi ha un conveni a tres bandes amb C.B. Salou, Teresianes i el TGN, que es va fer expressament per enfortir els equips masculins d’aquests tres clubs. Tenim representació en les millors categories d’àmbit català amb el Júnior de 1r any i el Júnior Preferent de Teresianes que l’any vinent passaran a ser Teresianes C.B. Salou. També comptem amb dos sèniors: un territorial i un segona catalana, i ara s’afegeix la possibilitat que els jugadors amb més potencial arribin a formar part del sènior EBA del C.B. Salou. Els nois quedaran sempre dins d’un projecte esportiu segur i de confiança entre les tres entitats, de manera que les famílies poden estar tranquil·les sabent que la permanència dels seus fills està més que assegurada gràcies al vincle dels tres clubs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *