Inscripcions obertes per a la 17a edició del Torneig Internacional del TGN Bàsquet a Cambrils

By
Updated: octubre 30, 2019

El gran esdeveniment del TGN Bàsquet ja té dates i inicia a partir d’avui el període d’inscripcions. El Torneig Internacional del TGN Bàsquet a Cambrils es disputarà del 3 al 8 d’abril de l’any vinent i, com sempre, serà el punt de trobada d’un munt d’equips de les categories benjamina, alevina i infantil, tant femenina com masculina. Seran sis dies de convivència —divendres 3 d’abril és el de l’arribada dels equips als allotjaments, mentre que dissabte 4 serà el de l’inici de la competició— amb un dia de descans (dilluns 6 d’abril) que s’aprofitarà per fer la tradicional sortia a Port Aventura, i és que amb la inscripció al torneig, l’organització entrega una entrada d’un dia al parc.

La present edició que avui inicia el seu camí amb l’obertura del període d’inscripcions tindrà el repte de mantenir o superar la participació de l’edició anterior, quan van jugar fins a 79 equips, sent la segona màxima participació de la història del torneig, només per sota de la de l’any 2017, quan es va arribar als 80 equips. El creixement del Torneig de Cambrils ha estat espectacular i cada any la participació es troba per damunt dels 70 equips, una xifra que es considera òptima per a l’organització per tal d’oferir la màxima qualitat i el millor servei.

Cal destacar que tots els equips participants tenen garantits un mínim de cinc partits per jugar, independentment si arriben a quarts de final o semifinals.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES

INFORMATION AND REGISTRATION

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *