Laura Pascual renova una temporada més!

By
Updated: juliol 28, 2023

La capitana Laura Pascual, es converteix en la primera renovació oficial del Club per a la temporada 23/24 del Sènior de Super Copa. D’aquesta manera, el nou tècnic Israel Esteve s’assegura la continuïtat d’una de les jugadores amb més pes al vestidor i amb un gran talent ofensiu.

El curs 23-24 serà la novena temporada de la ‘Pasku‘ al TGN Bàsquet, de les quals, vuit han estat a Copa Catalunya i una a Primera Catalana.

La capitana explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: ”He decidit renovar un any més perquè hi ha un grup humà impressionant, fa molts anys que jugo amb elles i crec que és una sort compartir pista amb totes elles”. I afegeix: ”Hi ha un equip molt bo dins i fora de la pista i això és bàsic per poder gaudir d’aquest esport.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada vinent: ”Aquesta temporada jugarem a Super Copa, una categoria nova i alta que implica un esforç físic i mental molt motivador de cara a jugar una temporada més”.” Finalment, ens parla de les seves sensacions personals: ”Tinc moltes ganes de gaudir del bàsquet i donar-ho tot a la pista i deixar al TGN en la part més alta de la classificació possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *