Paula Ibañez fitxa pel TGN Bàsquet

By
Updated: agost 3, 2022

Paula Ibañez serà la nova base del primer equip del TGN Bàsquet. Així doncs, es converteix en la segona incorporació oficial per la temporada 2022/2023, després del fixatge de Sheila Maeztu. Ibañez va néixer el 28 de juliol del 1990, té 32 anys i fa 1,62 d’alçada. El seu dorsal serà l’11.

La Paula va començar a jugar a bàsquet al planter del CB Tarragona. Del 2008 al 2012 va estar jugant al Sènior del CBT – 3 temporades a primera catalana i una a Copa Catalunya. – Després, estaria 9 temporades al CB Lleida – 2 cursos a primera catalana, 6 temporades a Copa Catalunya  i finalment, aquest últim any, ha jugat a Lliga femenina 2 (LF2) amb el club lleidatà.

Aquest estiu, l’entitat Lila es va posar en contacte amb la Paula per fitxar-la per aquesta propera temporada. “He fitxat pel TGN d’una banda perquè a nivell esportiu em va agradar l’estil de joc i el projecte que em va plantejar l’entrenador. D’altra banda, per les amistats que tinc dins del grup” diu Paula explicant els motius del seu fixatge pel TGN Bàsquet. A més, ”Vaig decidir que havia arribat l’hora de tancar una gran etapa a Lleida i tornar a casa, a Tarragona”. 

Sobre què espera de la temporada 22/23: ”Personalment, espero poder incorporar-me amb totes les garanties després de la lesió que he patit recentment i ajudar a sumar a tot l’equip”.

Foto de nbsphoto

La jugadora tarragonina ho té clar: ”Espero que sigui un any ple d’il·lusió.”

El tècnic Marc Rovirosa ens explica què aportarà la nova incorporació a l’equip: ”El fixatge de la Paula Ibañez ens donarà molt de control en el joc, superioritats a través de l’1×1 i lectures de tots els espais. I destaca: ”és una molt bona passadora i directora, amb capacitat d’anotar tant en penetració com en llarga distància. Serà un luxe i un plaer tenir una jugadora com ella a l’equip”.

Finalment, Ibañez ens descriu què creu que és el famós #ADNTGN: ”Desconec què és l’ADNTGN, no ho havia sentit a parlar i crec que ara mateix no tinc aquest gen. De tota manera, com que els científics afirmen que la genètica condiciona, però no determina, tiraré de l’aprenentatge adquirit a través de l’experiència per apropar-m’hi el més ràpid possible”.

#BenvingudaPaula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *