El júnior femení salva els mobles a la pista de la Salle Ploms (38-40)

By
Updated: novembre 2, 2016

El júnior del TGN es va endur un partit en què probablement només va fer mèrits per guanyar durant el segon quart i en el darrers minuts de partit. L’estadística d’1/9 en tirs lliures dels primers vint minuts va evidenciar la poca concentració amb que l’equip va iniciar el partit. El Ploms va sortir a fer el seu partit i es va trobar un equip que oferia poca resistència i cometia molts errors i ho va aprofitar per posar-se per davant al marcador. L’únic factor que podia mantenir vives les tarragonines en un dia tan poc inspirat era la defensa i allí és on van estar més a prop del seu nivell. Aquest fet va servir perquè en el segon quart, els millors minuts ofensius liles, aconseguissin un parcial prou favorable. El debut de la cadet Irene Urbistondo semblava insuflar aire fresc i nous ànims a un conjunt que en aquests minuts agafaria la distancia que li acabaria donant l’encontre. El tercer quart va tornar a la dinàmica erràtica de l’inici del partit, i el pas dels minuts cap al desenllaç final no feia més que incrementar el neguit d’ambdós conjunts. Finalment el partit va caure de cantó visitant perquè va ser qui va treure més rendiment dels seus minuts d’inspiració i va cometre menys errors en els instants finals.

 

PLOMS B                               38

TGN BÀSQUET                       40

PLOMS: Mimbrero (10), Pascual (5), Diaz, Calero (4) i Casanovas (6) -cinc inicial- Trabalon  (4), Sanahuja (2), Cortes (2), Gomis (2) i Valle (3). 2 triples: Pascual i Calero. 6/8  tirs lliures. 19 faltes. Eliminada Casanovas min 40.

TGN BÀSQUET: Barreira (3) , Beltran (2), Pastó (4), Lapieza (2) i Val (8) -cinc inicial- Anton (4), Urbistondo (2), Sanromà (5), Cornadó i Arjona (10). 2 triples: Barreira i Val. 6/18 tirs lliures. 11 faltes. Cap eliminada.

PARCIALS: 12-8, 6-14, 9-8 i 11-10.

ÀRBITRE: Redondo

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.