El Tarragona Fem Bàsquet es juga la permanència directa aquest dissabte contra el Tordera (Sagrat Cor, 18.30 h)

By
Updated: maig 5, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet es jugarà la permanència directa, és a dir, sene haver de jugar la promoció de descens, aquest dissabte contra el CEEB Tordera (Sagrat Cor, 18.30 h). El conjunt que entrena Albert del Rey (quart classificat, 10 i 7) depèn d’ell mateix per aconseguir-ho perquè si guanya, la salvació serà un fet però si perd, haurà d’esperar que l’Arenys (tercer, 11 victòries  i 6 derrotes, que juga a les 18.05 h) guanyi el Bencriada (cinquè, 10 i 7). En cas de derrota lila i triomf del CB Banyoles (Bencriada), l’equip tarragoní jugaria la promoció de descens —es podria un triple empat a 11 triomfs però en aquest cas, el Tarragona Fem Bàsquet en surt guanyador i acabaria en tercera posició; el principal perjudicat en aquest cas seria l’Arenys, que quedaria per sota del Bencriada—.

El CEEB Tordera ocupa actualment la penúltima posició (4 i 13) i ja ha perdut la categoria. En el partit de la primera volta, l’equip lila va guanyar clarament (56-96) i això dona confiança al Tarragona Fem Bàsquet. «Hem de sortir a totes des del primer moment i evitar que ens passi com a la pista del Safa la setmana passada. Ho tenim a les nostres mans i hem de demostrar des del primer minut que som superiors i que volem assegurar la permanència», diu Albert del Rey, que pot disposar de totes les jugadores i convocarà, fins i tot, la júnior Parreu, que ha estat entrenant amb el primer equip de fa mesos. Velasco té l’alta mèdica per la seva lesió de genoll però encara no l’alta esportiva.

Les principals amenaces del Tordera són Diouf i Magro. Des del Tarragona Fem Bàsquet s’espera una afluència massiva de públic per donar suport a l’equip en un partit tan important.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *