El TGN Bàsquet organitza unes proves d’accés per a seleccionar jugadors i jugadores que vulguin vestir la samarreta lila

By
Updated: maig 29, 2019

El TGN Bàsquet farà la setmana vinent una sèrie d’entrenadors oberts per tal de seleccionar futurs jugadors dels seus equips. Es tracta, doncs, d’una mena de proves d’accés per reforçar els equips de l’entitat, que actualment estan aconseguint alguns dels millors resultats de tota la demarcació.

De fet, fa un parell de setmanes quatre equips del TGN Bàsquet es van proclamar campions de Tarragona (i un tercer lloc) i ara jugaran pels campionats de Catalunya, en una nova mostra de l’èxit en la formació dels jugadors en el bàsquet base. En altres categories, com la júnior femenina i la preinfantil masculí B també s’ha guanyat la lliga i aquest cap de setmana encara hi ha més equips lila que disputaran la final a quatre.

Els jugadors i jugadores que estiguin interessats a estar sota la supervisió dels tècnics del TGN Bàsquet per intentar formar part dels equips del club lila s’han de presentar en el pavelló del Sagrat Cor els següents dies i hores:

 

2 Comantaris

 1. Sebastian

  maig 24, 2020 a 14:04

  Hola, tinc un fill de 9 anus ( nascut a l’any 2010) i m’agradaria que fes la prova per l’any 2020/2021…com es fa?

  • admin

   juny 4, 2020 a 10:13

   Hola, disculpi el retard en la resposta. Li fem arribar la seva pregunta a la direcció esportiva i li passem el seu correu electrònic i ells es posaran en contacte amb vostè, ok? Si veu que no contacten en un parell de dies, pot adreçar-se per telèfon a 977253665 o bé per correu electrònic a: administracio@tgnbasquet.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *