El Júnior Fem 07A cau en un final a cara o creu (46-47)

By
Updated: octubre 20, 2023

Partit corresponent a la 5a jornada i que apuntava a ser un partit molt igualat amb la disputa de la part alta de la classificació.

El partit va transcórrer amb una alta intensitat defensiva per part dels dos equips, la qual va fer que hagués una baixa puntuació a la mitja part. Tot i això, les liles van perdonar moltes cistelles de contraatac fàcils que podrien haver-les fet marxar en el resultat. A l’inici del 3r quart, vam sortir molt fortes i contundents en atac el que va permetre agafar una diferència de 5 punts. L’últim quart va estar molt igualat i el poc encert en atac i un volum important de pèrdues va fer que Cerdanyola marxés. Un triple de Gas a falta d’un minut per empatar el partit no va ser suficient per guanyar, ja que vam concedir dos tirs lliures a l’equip rival a falta d’11 segons. Amb un tir final per guanyar errat les liles no es van poder imposar finalment en el marcador.

La valoració del partit és molt bona tot i la derrota. Els objectius setmanals marcats a nivell de joc es van complir tot i que no es van poder culminar amb la victòria. Falta polir detalls per ser capaces d’entendre el joc i poder controlar aquests partits tan igualats. Seguim LILES!

TGN BÀSQUET 07A – 46 vs CBF CERDANYOLA – 47

Parcials: 14-12, 10-14, 18-11, 4-10

Estadístiques: Federació Catalana de Basquetbol (basquetcatala.cat)