14 Jugadors del TGN Bàsquet convocats amb la Selecció Territorial de Tarragona

By
Updated: març 25, 2023

Vuit jugadores i sis jugadors del TGN Bàsquet han estat escollits pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet per a participar en el Programa de Seleccions Territorials. Un any més alguns nois i noies de la casa tenen l’oportunitat de canviar la samarreta lila per la blava de la Selecció Territorial de Tarragona.

Les jugadores escollides de la categoria Preinfantil són: Georgina Bueso Martínez, Alexia Salmeron Patiño i Ona Seoane Alabart. I en la categoria masculina els escollits han estat: Pau Ponce Balcells, Marcel Corredor Palau, Roger Ponce Balcells, Pablo Ray Lou Jimenez.

Les jugadores escollides en la categoria Cadet són: Sofia Muñoz, Marina Diaz Vendrell, Helena Villalba Fortuny, Julia Ecija Garcia i Elia Aragüés Raja. I els jugadors són: David Neila Cantera i Adam Rubio Busquets.

 

L’entrenament a Tarragona serà aquest diumenge dia 26, on totes les seleccions realitzaran el seu entrenament en la sessió de tarda a excepció del Cadet femení que no ho farà i resta pendent de trobar una nova data d’entrenament abans del Torneig de Seleccions del dia 16/04.

El Torneig de Seleccions Territorials de Catalunya serà el 16 d’abril. En la categoria Preinfantil, tant els partits femenins com els masculins, es disputaran a Igualada de 9 a 15h.

Pel que fa a la categoria Cadet, també equips femenins i masculins, jugaran a Vilafranca, el dia 16 d’abril (de 15 a 21).

En cas de tenir qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l’entrenador/a del vostre equip.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *