3a victòria consecutiva de l’Infantil de 1r any 10A

Updated: desembre 20, 2022

Tercera victòria consecutiva de l’Infantil femení de 1r any 10A del TGN Bàsquet. Així doncs, l’equip arriba amb molt bon gust de boca a les vacances de Nadal. El partit va començar molt bé per l’infantil de 1r any, ja que va guanyar el primer quart 16-6 gràcies a una bona defensa i a un bon moviment de pilota en atac. El segon quart va ser molt trepidant on els atacs es van imposar clarament a les defenses, 27-22 en aquest segon quart. Els primers 15 minuts de la segona part van estar molt igualats fins que en els últims 5 minuts el Xamba va aconseguir un molt bon parcial i gràcies a això es va acostar en el marcador. Al final, victòria de mèrit del TGN Bàsquet, que va sumar un nou triomf en un molt bon partit.

TGN BÀSQUET 10A69 – MINECAL. C.E. XAMBA NEGRE 60

PARCIALS: 16-6, 27-22, 16-13, 10-19

TGN BÀSQUET 10A: Sanchez (-), Valls (10), Seoane (12), Ramon (7) i Parera (4)—cinc inicial—Dominguez (8), Cabré (2), Salmeron (3), Bueso (11) i Porta (12). LES XIFRES DEL PARTIT: 5/9 tirs lliures | 22 falte

MINECAL. C.E. XAMBA NEGRE: Esclasans (6), Millan (2), Trullas (16), Badia (2) i Delgado (8)—cinc inicial—Manso (7), Tort (2), Pla (7), Gala (10) i Sanchez (-). LES XIFRES DEL PARTIT: 9/24 tirs lliures | 11 faltes